Full Pakke

Key Butlers mål er å gi folk mer frihet og flere muligheter gjennom å gjøre arbeidet og risikoen rundt utleie på Airbnb, minst mulig. Vi ønsker å skape muligheten for at våre kunder kan reise mer, være mer med familien og jobbe mindre overtid for å få familieøkonomien til å henge sammen. Vi tar oss av utleien av din bolig på Airbnb så du kan gjøre det som er viktigst for deg. Vi ønsker at du skal oppleve mindre stress og risiko når du leier ut på Airbnb.

Annonsering

Key Butler oppretter en utleieannonse på Airbnb i ditt navn.

Forsikring

Key Butler samarbeider med Sparebank1. Vi tilbyr Norges eneste forsikring for kortidsutleie, slik at du kan føle deg enda tryggere mens du er på ferie.

Kommunikasjon

Key Butler står for all kommunikasjon med deg og dine gjester, før, under og etter oppholdet.

Penger

Key Butler hjelper deg med å tjene penger når boligen din er tom.

Nøkkeltjenester

Key Butler står for overlevering av nøklene til dine gjester, uten at du må involvere deg.

Fotografering

Key Butler tilbyr profesjonell fotografering av leiligheten din i forbindelse med annonsering på Airbnb.

Nødvendigheter

Key Butler står for sengetøy og håndklær til dine gjester.

Rengjøring

Key Butler rengjør din leilighet slik at den er ren og ryddig før gjestene dine ankommer, og når du kommer hjem fra ferie.

Det koster deg ingenting å annonsere din bolig via oss når du skal leie ut. Den eneste utgiften du vil ha er en prosentandel av inntektene fra utleien. Vår prosentsats avhenger av hvor lenge du ønsker å leie ut og benytte deg av vår tjeneste i løpet av året. Alle priser er inkludert moms. Vi tar følgende prosenter:

  • Over tre uker: 35%
  • Over to måneder: 30%
  • Over fire måneder: 25%

For øyeblikket tilbyr vi Full Pakke i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi er stadig i vekst og flere byer er på vei. Om du ikke bor i overnevnte byer kan vi hjelpe deg via vår alternative tjeneste Key Butler X.

Dersom du har spørsmål kan du sende oss en mail på [email protected] eller fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg snarest.

Kontakt oss NO