Key Butler X

 

Key Butler X er et alternativ til Key Butlers primære tjeneste, Full Pakke, og er den raskeste  og billigste tjenesten til Key Butler.

Alt det viktigste – annonse, kommunikasjon fra første kontakt til utsjekk og nøkkeloverlevering* – er inkludert for kun 15 % av leieninntektene!  

Med Key Butler X har du i større grad personlig ansvar og kontroll for det du selv vil ønsker. For eksempel er det mange som allerede har bilder av leiligheten sin til annonsen, og ikke trenger oss til det. Det er også mange som ønsker å administrere vask av leiligheten på egenhånd for å spare penger. I disse tilfellene vil Key Butler sine ansatte enkelt kommunisere direkte med de som skal vaske leiligheten, enten det er deg, bekjente eller et lokalt vaskebyrå. 

Key Butler X passer godt for de som selv ønsker å ha kontroll på (eller ikke ønsker å betale for) og i større grad være ansvarlig for sikkerheten, i motsetning til hva tjenesten Full Pakke inkluderer.

Hva Key Butler X ikke inkluderer i motsetning til Full Pakke:

  • Gratis befaring av leiligheten.
  • 24/7 fysisk tilgjengelighet i utleieperioden (kun elektronisk).
  • Kontinuerlig oppfylling av basisvarer som dopapir, såpe, shampo/balsam etc. til gjestene.
  • Kompensasjon ved behov for å slipe ny nøkkel (f.eks. hvis gjest glemmer å returnere).
  • Markedsføring av boligen under Key Butler sitt navn
  • Enkel oppfølging i etterkant av utleien, for eksempel i tilfelle hvor det er behov for å stille et erstatningskrav mot gjest.

*I Bergen, Oslo og Trondheim står vi for hele nøkkeloverleveringsprosessen gjennom tjenesten Full Pakke – og flere byer er på vei.

 

Dersom du har spørsmål kan du sende oss en mail på [email protected] eller fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg snarest.